CONCEPT

Je eigen band

Wel de wil, geen talent? Het maakt ons niet uit: pak jouw moment!

Kies hier een nummer uit de lijst met hitjes en schrijf je in. Dat mag ook altijd bij een van de Karaoketeam-kanjers in de kekke, groene glitterjasjes! Maak je vervolgens klaar om te gaan shinen op het podium. Nog even en jij staat op te treden met je eigen band!

De songteksten worden geprojecteerd op schermen voor en achter je, zodat werkelijk iedereen lekker kan meezingen. Mocht je er nou toch niet uitkomen, dan helpen wij je er gewoon doorheen. Jouw Moment Karaokeband past zich als een kameleon aan aan jouw wensen. Wil jij een extra refrein zingen? Dan spelen we toch gewoon nog een extra refrein!

Ramses houdt het geheel ritmisch strak op zijn Sonor SQ1-drumstel en Rik haalt de meest uiteenlopende geluiden uit zijn Nord- en Moog-keys. Samen benaderen zij elk nummer bijzonder nauwkeurig en dansbaar. Je zult je misschien afvragen hoe slechts twee muzikanten zo'n sound kunnen neerzetten. Maar dat is slechts van ondergeschikt belang, want het draait tenslotte om jou.

Jij bent de ster van de avond!

Wil je shinen met ons?

Rik

Keys | De linker

Rik heeft zijn sounds op een rijtje. Met zijn Moog- en Nord-toetsen is hem er werkelijk alles gelegen zijn 10 vingers het maximaal haalbare neer te laten leggen voor jouw optimale genot. Deze vleesgeworden encyclopedie speelt bovendien √°lles wat jij maar wil zonder pardon en direct uit zijn hoofd. Om de tijd te doden heeft hij een bijbaantje in het ziekenhuis als arts en met zijn zalvende lach is hij het perfecte medicijn voor jouw plankenkoorts!

Ramses

Drums | De rechter

Ramses duldt geen tempowisseling. Strak als een in hogere sferen verkerende flamingo. Precies zo voelt íedere groove die hij neerlegt. Een geboren jurist die, als degene die zingt of Rik hem daartoe dwingt, de wet van de vierkwartsmaat tart. Geef hem geen reden om een 7/8e te drummen, anders is de kans groot dat je nooit meer kan stoppen met dansen op een maatsoort waar je eigenlijk helemaal niets van begrijpt.

Karaoketeam

Matthijs

Myrthe

Tycho

Anouk

David

Janice

Michelle

Berbel